Un actor faimos de la Hollywood a tinut o predica la scena deschisa studentilor de la actorie (Video)

Un actor faimos de la Hollywood a tinut o predica la scena deschisa studentilor de la actorie (Video)

denzel-washington

Actorul Denzel Washington a transmis recent un mesaj pasionat tinerilor student la actorie, indemnandu-i sa munceasca din greu pentru a-si implini visele si sa nu uite niciodata de a multumi lui Dumnezeu in tot acest timp.

Washington a prezentat studentilor o reteta care garanteaza succesul: dorinta, disciplina si perseverenta, iar lucrul cel mai important – rugaciunea si recunostinta fata de Dumnezeu.

“As vrea ca voi toti sa va puneti noaptea cand va culcati pantofii sub pat, astfel incat sa ingenuncheati in fiecare dimineata pentru a-i cauta. Si in timp ce stati in genunchi, multumiti-I lui Dumnezeu pentru harul, mila si intelegerea pe care o revarsa asupra voastra”, a predicat actorul in mijlocul tinerilor.

Incurajand tinerii artisti care aspira in viata ca visele lor sa devina realitate, Washington le-a spus ca e nevoie sa-si stabileasca obiective reale si personale. Și le-a reamintit ca, desi pot obtine bogatii si posesiuni pamantesti, cel mai important lucru si cu adevarat valoros, este ceea ce fac cu viata lor.

“Am fost binecuvantat si am castigat sute de milioane de dolari in viata mea. Nu pot sa-i iau cu mine si nici voi nu puteti. Deci, nu este important cat de mult ai, ci ceea ce faci cu ce ai”, a declarat Denzel Washington”.

Tinerii actori care il inconjurau pe scena in timp ce vorbea, au aplaudat in cateva randuri, ascultand cu atentie ceea ce actorul de succes le-a impartasit din intelepciunea lui.

Sursa: The Blaze

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.