Acasă » Tratament inuman al unor parinti fata de propriul copil de 6 ani, despre care sustineau ca e „posedat de diavol”

Tratament inuman al unor parinti fata de propriul copil de 6 ani, despre care sustineau ca e „posedat de diavol”

article-0-1DF3FA0F00000578-989_634x351In orasul canadian Oklahoma, Politia a salvat un copil in varsta de 6 ani „de la unul dintre cele mai grave cazuri de abuz asupra copilului pe care le-au vazut vreodata”, dupa cum au declarat surse din interiorul institutiei.

Politistii au primit un apel in care se spunea ca parintii baiatului il tin inchis intr-o camera mica, fiind abuzat si neglijat. In conformitate cu declaratiile apelantului, parintii copilului, Edward si Krystal Everett, abia daca il hranesc si l-au fortat sa foloseasca o galeata ca toaleta. Apelantul a spus ca parintii tin copilul inchis pentru ca ei cred ca acesta este posedat de demon.

Cand politia a sosit la fata locului, au gasit situatia exact asa cum le-a fost descrisa. Ei au gasit o camaruta incuiata, in care un copil in chiloti statea culcat pe un pres murdar. Cand baiatul s-a uitat la ei, politistii au observat o vanataie mare pe fruntea lui, iar pe corp erau multe urme de arsuri si rani infectate.

Nu era nici urma de mobilier in camaruta si nici macar urma de galeata. Cei doi asa zisi parinti au explicat politiei cum copilul si-a provocat singur ranile, ca era posedat de demon, ca auzea deseori voci si de aceea l-au incuiat in camera.

Realitatea, insa, este ca baiatul era hranit o singura data pe zi, batut cu o curea cu catarama din piele maro, si ars pe trup cu un fel de dispozitiv de genul celora cu care se insemneaza animalele…

Copilul nu avea nici unde merge la toaleta, declarand ca a folosit o sticla de plastic de suc de mere atunci cand vroia sa mearga la baie. Baiatul de 6 ani, impreuna cu cei 3 frati mai mici si au fost preluati de autoritatile competente, in timp ce asa zisii parinti au fost retinuti pentru abuz si neglijare a copiilor. Cautiunea a fost stabilita la 150.000 de dolari pentru Edward Everett si de 50.000 de dolari pentru Krystal Everett.

Surse: Daily Mail; AATTP

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.