O noua biserica crestina din China este pe cale de a fi demolata, pentru un motiv incredibil (Video)

china_2916059cReporterul Tom Phillips de la The Telegraph a vizitat recent biserica „Holy Love” din Xiaying (estul Chinei), care urmeaza sa fie demolata din ordinul autoritatilor.

Biserica, aflata in provincia Zhejiang, se bucura de o mare atentie din partea enoriasilor fiind des frecventata nu numai de credinciosii din partea locului, ci si de cei veniti din zonele invecinate.

 

Un membru al bisericii Holy Love din orasul Ningbo a declarat corespondentului The Telegraph cum un oficial al provinciei Zhejang a dat ordin conducatorilor bisericii sa dea jos crucea de pe acoperisul impunatoarei mega-biserici. In cazul in care nu vor executa acest ordin, au fost amenintati ca biserica va fi demolata.

„Ne-au spus despre cruce ca este prea stralucitoare, prea inalta si prea voluminoasa”, a spus enoriasul, a carui identitate a fost protejata pentru propria lui siguranta.

Localnicii spun ca lucrarile de demolare au inceput deja si sunt in curs de desfasurare. Biserica „Holy Love” este cea mai recenta cladire religioasa crestina din provincia Zhejiang din estul Chinei care este demolata. Cel putin alte sase au fost daramate in acest an, inclusiv biserici protestante si statui catolice.

Credinciosul intervievat de reporter, a spus ca este sigur ca „autoritatile se tem de comunitatea crestina care este in crestere in China” si care ar putea „intra in conflict cu politicile si guvernarea lor.”

Sursa: The Telegraph

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.