Afirmativ.com, victima unui atac informatic!

Afirmativ.com, victima unui atac informatic!

1 copyUn fenomen care tinde sa devina regula in lumea reala se manifesta cu aceeasi putere si in mediul on-line: Intimidarea celor care isi permit sa gandeasca, sa vorbeasca, sa scrie si sa actioneze dupa Cuvantul lui Dumnezeu.

Indiferent ca sunt mari sau mici, cunoscuti sau necunoscuti, cei care se tem de Domnul si vor sa traiasca dupa legile sfinte, sunt apostrofati, injurati si impiedicati de nelegiuiti care au ca singura ratiune de a fi doar egoismul si mandria lor nemasurata. Cuvantul care incearca sa aduca adevarul, calea si viata celor pacatosi este ucis in fasa prin diverse tehnici pe care vrajmasul le-a ridicat la rangul de arta…

Nu credem si nu incurajam pe nimeni sa creada in superstitii, ignoram si dezavuam numerologia, ne lasa absolut indiferenti cifra 13, dar tocmai in ziua de 13, cel rau, prin uneltele sale docile, a lansat un atac miselesc asupra unuia din locurile in care cuvantul Scripturii era daruit celor doritori de adevar.

In zorii zilei, site-ul prin care incercam sa informam cititorii despre vremuri si despre lucruri care sunt scrise si se vor intampla, nu putea fi accesat. Am crezut ca e o problema temporara, ca intreaga baza de date a fost compromisa si ca va trebui sa reluam aceasta munca de la inceput. Nimic nu este intamplator in ziua de azi, pentru ca cel rau are grija sa amestece si sa complice lucrurile.

Se pare ca acest site deranjeaza si enerveaza prin ceea ce promoveaza, iar cineva doreste ca acest lucru sa nu incurce anumite socoteli care deja sunt puse in practica.

Ar fi mai lejer sa stam linistiti si sa nu lansam stiri despre ceea ce se intampla cu adevarat in aceasta lume si despre intamplari care prevestesc revenirea Mantuitorului; dar despre asta ne-a vorbit Isus? Despre comoditate si nepasare? Sa stam deoparte ca sa nu ni se intample ceva? Chiar conteaza pentru un credincios viata aceasta, atunci cand isi pune totul in mana puternica a Mantuitorului? Nu conteaza. Cu Dumnezeu alaturi, cine ne poate sta impotriva? Nici macar moartea. Pentru ca El ne va readuce la viata vesnica.

Vom reveni ca si pana acum cu stiri, informatii si resurse, menite sa aduca zilnic aminte ca, desi suntem partasi ai marii lupte dintre Hristos si Satana, nu suntem singuri. Dumnezeu e cu noi! Pentru fiecare vine un moment cand va trebui sa aleaga categoric cui sa slujeasca.

Va multumim tuturor celor care ne urmariti si ne incurajati.

Echipa Afirmativ.com

One Comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.