Pe zi ce trece, Cuvantul lui Dumnezeu este inlaturat din scolile americane

teacher_in_classroomDesi printr-o declaratie publica, conducerea unei scoli din Texas a sustinut ca Biblia se afla pe lista cartilor pe care elevii le pot citi in timpul orelor de lectura personala, un profesor i-a confiscat Biblia unei eleve la ora de lectura.

Familia acesteia l-a acuzat pe acesta, insa doreste sa ramana anonima, pentru ca se teme de represalii.
Institutul Libertatii, o organizatie nonprofit specializata in cazuri de abuzuri asupra libertatii religioase, a facut public cazul unui profesor la o scoala din orasul texan Cypress care i-a confiscat unei eleve Biblia la ora de lectura personala si i-a spus sa nu o mai aduca la scoala din nou, scrie Fox News.

Profesorul i-ar fi spus fetei ca Biblia este un material de lectura nepotrivit. Michael Berry, consilier superior la Institutul Libertatii, spune ca masura luata de profesor este paradoxala, avand in vedere ca in biblioteca scolii se afla mai multe Biblii. „Daca Biblia este o carte buna pastrata in biblioteca scolii, de ce n-ar fi potrivita pentru propriii lor elevi?”, s-a intrebat Barry.

Sursa: ziare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Liderii Bisericii Adventiste din jurul Pacificului solicita rugaciune si sprijin: locasuri de cult distruse complet si membrii care au pierdut totul in urma unui puternic ciclon (Video)

Ciclonul Pam care s-a abatut asupra arhipelagului Vanuatu din Pacificul de Sud a lasat in

Conectati nelimitat la viata impreuna cu ADRA la Congresul National de Tineret!

Vineri, 12 August 2016, Agentia Adventista de Dezvoltare, Refacere si Ajutor – ADRA Romania in

Închide