Cati bani doneaza presedintele SUA Barack Obama bisericii locale?

1334896Publicarea declaratiilor fiscale ale presedintelui SUA Barack Obama a generat o multime de discutii, dar este interesant faptul ca majoritatea parerilor nu sunt la cat a castigat presedintele, ci la donatiile pe care acesta le-a facut.

Conform declaratiilor fiscale, care au fost publicate pe site-ul oficial al Casei Albe (Whithouse.gov), Obama a facut anul trecut donatii in scop caritabil in valoare de $ 59,251.00.

Asta inseamna ca 12,3 la suta din veniturile prezidentiale vor fi donate in vederea efectuarii de acte caritabile, cea mai mare donatie fiind pentru Fundatia Fisher, o organizatie de caritate care ofera locuinte gratuite pentru familiile de veterani care primesc si tratament medical.

Publicatia The Daily Caller subliniaza ca 0,3 la suta din veniturile impozabile ale presedintelui au fost date ca „zecime” la biserica St. John’s din Washington DC, o biserica evanghelica locala, unde presedintele participa in diferite ocazii.

In conformitate cu Churchexecutive.com , doar 5 la suta din adultii americani doneaza bisericilor 10 la suta sau mai mult din veniturile lor anuale, ca zecime.

Sursa: Deseret News

Mai citeste si:

Ce a facut un pastor american cu zecimea bisericii (Video)

Cum arata astazi actorul care a interpretat rolul principal din „Jesus of Nazareth”?

Ne vom recunoaste unul pe altul in Imparatia Cerurilor? Raspunsul il gasim in Evanghelia dupa Luca!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.