Acasă » Imagini incredibile din Adunarea Biserica lui Dumnezeu…un cersetor intra, se converteste, apoi predica! (Video)

Imagini incredibile din Adunarea Biserica lui Dumnezeu…un cersetor intra, se converteste, apoi predica! (Video)


In timpul congresului tinerilor din Adunarea Biserica lui Dumnezeu, din Macae – Brazilia, organizat de pastorul Levi P. Cádimo, s-a petrecut o scena care a surprins pe toata lumea, inclusiv pe membrii adunarii respective. Dupa convertirea sa, un cersetor apuca microfonul și incepe un spectacol inedit…
Adeptii au marturisit ulterior “ca Dumnezeu l-a folosit intr-un mod supranatural”.

„La inceput am crezut ca este doar un alt betiv care a intrat în biserica, pentru a capta atenția celorlalti, insa imediat am simtit cu totii prezenta Duhului Sfant, am acceptat ca el sa cante si ne-a impresionat cu adevarat”, spune Eduardo dos Santos.

Desi pentru multi poate e greu de acceptat acest mod de manifestare a credintei, trebuie sa recunoastem un adevar scripturistic: Dumnezeu ne iubeste pe toti, nu priveste la fata omului si, mai ales, noi crestinii nu avem voie sa judecam pe altii asupra modului diferit de a se exprima, indiferent de categoria sociala din care fac parte. Un adevarat crestin poate fi tolerant cu celalalt, chiar daca nu e de acord cu el, poate sa manifeste fata de el intelegere, compasiune si dragoste.

Un comentariu la „Imagini incredibile din Adunarea Biserica lui Dumnezeu…un cersetor intra, se converteste, apoi predica! (Video)”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.