Imagini incredibile din Adunarea Biserica lui Dumnezeu…un cersetor intra, se converteste, apoi predica! (Video)


In timpul congresului tinerilor din Adunarea Biserica lui Dumnezeu, din Macae – Brazilia, organizat de pastorul Levi P. Cádimo, s-a petrecut o scena care a surprins pe toata lumea, inclusiv pe membrii adunarii respective. Dupa convertirea sa, un cersetor apuca microfonul și incepe un spectacol inedit…
Adeptii au marturisit ulterior “ca Dumnezeu l-a folosit intr-un mod supranatural”.

„La inceput am crezut ca este doar un alt betiv care a intrat în biserica, pentru a capta atenția celorlalti, insa imediat am simtit cu totii prezenta Duhului Sfant, am acceptat ca el sa cante si ne-a impresionat cu adevarat”, spune Eduardo dos Santos.

Desi pentru multi poate e greu de acceptat acest mod de manifestare a credintei, trebuie sa recunoastem un adevar scripturistic: Dumnezeu ne iubeste pe toti, nu priveste la fata omului si, mai ales, noi crestinii nu avem voie sa judecam pe altii asupra modului diferit de a se exprima, indiferent de categoria sociala din care fac parte. Un adevarat crestin poate fi tolerant cu celalalt, chiar daca nu e de acord cu el, poate sa manifeste fata de el intelegere, compasiune si dragoste.

This Post Has One Comment

  1. Cris Ti

    aici e dezastru nu e slujba. Fereasca Domnul daca as fi intr-o astfel de biserica as iesi cu sechele

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.