Un semnal de alarma strabate lumea. Persecutarea crestinilor se intensifica alarmant! (Video)

Un semnal de alarma strabate lumea. Persecutarea crestinilor se intensifica alarmant! (Video)

Persecutia crestinilor este in crestere pe tot mapamondul, in special in lumea musulmana, dar foarte putini oameni vorbesc despre asta.

Desi religia crestina este actualmente la nivel mondial cea mai importanta din punct de vedere numeric decat orice alta religie, membrii acesteia sunt cei mai persecutati, se confrunta cu batai, inchisoare si chiar moarte, iar acest lucru nu se intampla doar in tarile islamice, asa cum ar fi multi inclinati sa creada.

„Islamul radical ar putea disparea de pe fata planetei chiar maine, dar crestinii tot nu ar fi in siguranta”, a declarat John Allen, autorul cartii Razboiul global impotriva crestinilor, pentru CBN.

El a adaugat ca „persecutia vine de la guverne si de la militanti religiosi care doresc sa promoveze violent o ideologie radicala. De exemplu, luna trecuta in Sri Lanka, o gloata condusa de calugari budisti radicali a atacat doua centre crestine de rugaciune, spargand ferestrele, devastand camerele si distrugand bibliile.”

Coreea de Nord se afla de asemenea in primele locuri in ceea ce priveste persecutarea crestinilor. In ultimii 12 ani, ea a fost de fiecare data in fruntea listei a tarilor care prigonesc pe adeptii lui Cristos.

Totusi, per ansamblu, tarile musulmane reprezinta zonele unde crestinii se confrunta cu cel mai mare risc.

„Treizeci si sase dintre cele 50 de tari de pe World Watch List reprezinta principalul focar de persecutie. Este foarte periculos sa fii crestin intr-o tara in care extremismul islamic este raspandit”, a declarat David Curry, CEO la Open Doors.

This Post Has One Comment

  1. Gina

    Ca sa va convingeti ce invata islamul si cum indeamna la crime impotriva tuturor non-musulmanilor, cititi un simplu rezumat al Coranului:

    ciudateniidincoran.blogspot.com

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.