Acasă » Nici Dumnezeu si nici Biserica nu v-a omorat copiii, voi ati facut asta! Sentinta judecatorului in cazul cuplului condamnat la inchisoare pentru omucidere

Nici Dumnezeu si nici Biserica nu v-a omorat copiii, voi ati facut asta! Sentinta judecatorului in cazul cuplului condamnat la inchisoare pentru omucidere

copil-plangand1
Deși pare greu de crezut,mulți părinți au asistat la moartea propriilor copii, refuzând categoric tratamentul acestora. Motivele religioase duse la extreme au făcut din păcate numeroase victime, într-un secol în care evoluția medicală a atins cote înalte.

Un cuplu din Pennsylvania, adept al vindecării prin credință, a fost condamnat între trei ani și jumătate și șapte ani de închisoare pentru moartea fiului lor, pe care au refuzat să-l ducă la medic pentru tratament, menționează The Blaze.

Herbert și Catherine Schaible au fost condamnați miercuri, după ce copilul lor în varsta de 8 luni a decedat în urma refuzului acestora de a i se acorda ajutor medical. Procurorii au susținut că intervenția medicilor ar fi putut salva copilul.

Este al doilea copil al familiei care moare ca urmare a refuzului lor bazat pe credință, să caute ajutor medical. Primul copil a murit la varsta de doi ani, de pneumonie, după ce Schaibles au ales să se roage și nu au căutat asistență medicală.

În acel caz, Schaibles au fost condamnați pentru omucidere involuntară și li s-a acordat o perioadă de probă de 10 ani, instanța dispunând si obținând dreptul la îngrijire medicală pentru copii. Deci, atunci când un alt copil a murit ca urmare a refuzului lor de a căuta un medic, procurorii au găsit părinții vinovati de încălcarea probațiunii.

Herbert a vorbit despre convingerile familiei înca de anul trecut, susținând că folosirea medicamentelor le încalcă convingerile religioase.

Cei sapte copii rămași sunt în prezent în centre de plasament.

Un comentariu la „Nici Dumnezeu si nici Biserica nu v-a omorat copiii, voi ati facut asta! Sentinta judecatorului in cazul cuplului condamnat la inchisoare pentru omucidere”

  1. Cred ca decizia judecatorilor a fost corecta. Dumnezeu permite si incurajeaza medicina. Dumnezeu vrea binele si sanatatea omului.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.