Celebrul actor Chuck Norris a devenit pastor. Acum se lupta sa castige suflete pentru Hristos!

Chuck-Norris-familia-premiere-Mercenarios_TINIMA20120906_0087_5Chuck Norris este cunoscut publicului din intreaga lume ca actor si expert in arte martiale. Ceea ce insa publicul nu cunostea pana recent este faptul ca Norris, impreuna cu sotia sa, Gena O’Kelley , conduc o biserica evanghelica in Florida.

Actorul s-a convertit la crestinism in urma cu cinci ani, exprimandu-si dorinta de a deveni pastor si de a castiga suflete pentru imparatia lui Dumnezeu.

Cel care i-a vorbit despre dragostea lui Isus a fost tot un actor american, Stephen Baldwin. Ziarele spun ca  Norris a petrecut mult timp cu Stephen si acesta ar fi motivul pentru care actorul s-a convertit la crestinism. In cursul acestui an e posibil ca Baldwin sa fie numit reverend in cadrul Bisericii Baptiste.

Sotia lui a avut , de asemenea, un rol esential pentru ca Norris sa-si formeze obiceiuri pioase, cum ar fi cititul regulat al Bibliei si rugaciunea, relateaza AcontecerCristiano.

„Ea citeste Biblia in fiecare zi”, a declarat Norris despre sotia sa. In cele din urma , am inceput sa studiem impreuna Biblia. Odata ce am inceput, a devenit o obisnuinta pentru amandoi.”

Dupa cum el insusi recunoaste, desi a mers la biserica regulat si L-a acceptat pe Domnul ca un copil, Norris a simtit cu adevarat cresterea in credinta atunci cand a intalnit-o pe sotia lui, Gena.

Mai citeste si:

Vedete romanesti care declara ca s-au pocait ! (Galerie foto)

Un simbol al comunitatii gay convertit la crestinism, s-a casatorit cu o femeie

Miracolul credintei: Musulman care s-a convertit la crestinism dupa iesirea din coma

Ce alege Mihai Gadea intre a fi crestin si a fi vedeta? Un „frate” scriitor ii face radiografia intr-o scrisoare deschisa

Peste 400 de mayasi s-au convertit intr-o singura zi la crestinism dupa vizionarea filmului “Isus”

10 thoughts on “Celebrul actor Chuck Norris a devenit pastor. Acum se lupta sa castige suflete pentru Hristos!

  1. … GBY !…… Brother Norris !…. Is the best what You was duit !–… Un lucru minunat care rezulta caci avem un Dumnezeu VIU !….. avem pe ISUS care s-a inaltat sa ne pregateasca un loc…. pentru fiecare care IL akcepta ca Mantuitor si Domn al vietii personale !… Slava Domnului caci exista si aztazi minuni…. doar sa luam anminte la ele…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Ce pateste o familie care s-a convertit la crestinism in mijlocul unei comunitati musulmane din Marea Britanie

O familie de asiatici care s-a convertit la crestinism a ajuns sa fie alungata din

O viata binecuvantata

O viata binecuvantata nu e atunci cand nu-ti lipseste nimic si te poti lauda ca

Închide