Acasă » Incendiu intr-un locas de inchinare – accident sau act criminal? In cladire se desfasurau frecvent misiuni evanghelice

Incendiu intr-un locas de inchinare – accident sau act criminal? In cladire se desfasurau frecvent misiuni evanghelice

Capture-pompiers-630x0 Marţi, 4 februarie, a fost deschisă o anchetă în urma unui incendiu dintr-o clădire din Rouen, Franţa. Aici se adunaseră opt credincioşi pentru rugăciune.

În timp ce se rugau, credincioşii au simţit imediat mirosul de fum, fiind chemaţi atât pompierii, cât şi poliţia. Focul nu a provocat victime , dar s-a pus întrebarea daca o mână criminală a provocat incendierea clădirii.

Conform informațiilor preliminare adunate de anchetatori la faţa locului , focul a izbucnit în holul clădirii într-o cutie de depozitare pentru haine, fiind stins rapid de pompieri. Fără îndoială, acesta este un act criminal, raportează anchetatorii . Ramane de vazut cine a fost implicat. Cineva anume sau un grup?

În aceasta cladire se derulau frecvent misiuni evanghelice. La momentul declanşării incendiului , un pastor în vârstă de 58 de ani, citea din Biblie celor prezenţi, declară o sursă apropiată.
Prejudiciile nu sunt mari, iar investigațiile sunt acum în mâinile Direcției Departamentale pentru Siguranță Publică ( DDSP ), menţionează 76actu.fr.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.