Bunul samaritean –tanar impuscat in timp ce ajuta o familie sa scape de patru hoti mascati

good-samaritan_1
Un tânar de 28 de ani din Texas a fost împuşcat în timp ce ajuta o familie disperată, atacată de patru bărbaţi mascaţi.

Cu toate acestea, el a declarat că a fost deranjat de ceea ce a văzut că s-a întâmplat cu familia, decât de ceea ce s-a întamplat cu el, menţionează The Blaze.

“M-am uitat în interiorul casei şi am văzut un bărbat si o femeie stând în genunchi ca pentru o execuţie, iar 2 tipi aveau armele îndreptate spre capetele lor”. Casa lui Jose Espinosa din Huston, a fost spartă de hoţi în jurul orei 4.30, în timp ce familia sa dormea. William Espinoza, fiul de 17 ani, a fost trezit de un foc de armă şi iniţial a crezut că a visat.

“M-am trezit şi am văzut doi barbaţi în camera mea. Mi-au spus să stau cu faţa în jos pe pernă nemişcat şi să nu mă uit, altfel mă vor împuşca” a declarat adolescentul, amintind că nu ştia în acel moment dacă parinţii lui erau în viaţă sau au fost împuşcaţi. La un moment dat, William a auzit-o pe mama lui plangand iar pe tatal sau vorbind cu hotii. Profitand de un moment de neatentie al hotilor din camera sa, el a fugit sarind pe fereastra.

“În acel moment s-au auzit ţipete din camera părinţilor şi am crezut că cineva a murit. Eram foarte speriat în acel moment şi am început să ma rog. Am fugit în josul străzii strigând dupa ajutor.”

Întâmplarea a făcut să se întâlnească cu un şofer care a oprit şi căruia William i-a spus să-i ajute parinţii care sunt în pericol. Omul a intrat în reşedinţă şi s-a luptat cu atacatorii, când William a auzit un foc de armă.
El a declarat: “Am auzit un foc de armă şi m-am gândit O fi tatal meu, sau mama mea? Şi iaraşi m-am rugat. După aceea s-au mai auzit încă trei focuri de armă.”

Mascaţii au fugit, luând telefoane mobile, computere şi aparate electronice.
Bunul samaritean, care a fost împuscat în picior, a declarat postului de televiziune KHOU că acţiunea sa este una normală si oricine altcineva ar trebui să procedeze la fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Record Guiness Book: la 90 de ani merge la scoala pentru a putea citi singura Biblia (Video)

O femeie in varsta de 90 de ani din Kenya urmeaza cursusrile unei scoli impreuna

Ce mare esti! – Recita Daniel Briciu

https://www.youtube.com/watch?v=iJH6TasHaDw As vrea sa scriu, o Doamne, despre Tine s-arat intregii lumi ce mare esti.

Închide