Misionarul care de 30 de ani a ales sa traiasca precum Iisus (Galerie foto)

31Carl James Joseph, un pelerin din Detroit, Michigan, a ales sa traiasca precum Iisus. El traieste de 30 de ani fara bani, din generozitatea altora, imbracat intr-o roba si in picioarele goale, relateaza The Christian Post.

51

„Intotdeauna am fost deschis la ce ar putea vrea Dumnezeu de la mine. Nu am plecat la drum cu intentia de a trai acest stil de viata. Odata ce am realizat ca asta m-a chemat Dumnezeu sa fac, am mers mai departe”, a declarat Joseph.

6

Joseph isi spune Iacob, dar multi il stiu drept „tipul Iisus”. E o porecla pe care si-a castigat-o ca urmare a infatisarii si a deciziei de a trai viata traita de Iisus in Biblie, in urma cu 2000 de ani.

41

A mers in peste 20 de tari, ca misionar, si este o persoana cunoscuta in Ierusalim, unde a ales sa traiasca pe urmele lui Iisus. Nu are cu el obiecte sau bani si umbla pe strazile Orasului Vechi in picioarele goale, imbracat cu o roba alba, o patura de lana si cu o Biblie in mana.

1

Joseph a explicat că Il iubeste pe Iisus si ca doreste sa traiasca o viata in saracie, fara bunuri materiale, impartasind invataturile din Biblie. El a aparut in Time Magazine si in Washington Post, iar in urma cu cativa ani a fost subiectul unui documentar intitulat, sugestiv „The Jesus Guy”.

21

Carl James Joseph s-a nascut in Detroit, dar a crescut in Toledo, statul Ohio, unde s-a alaturat Bisericii Catolice la 12 ani. In 1991 si-a inceput pelerinajul, imbracat intr-o roba si cu o Biblie in mana.

7

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.