O inmormantare strigatoare la cer!

O inmormantare strigatoare la cer!

O inmormantare strigatoare la cer

Un barbat din Ohio a murit la varsta de 82 de ani din cauza cancerului, iar ultima lui dorinta a fost ca familia sa-l ingroape impreuna cu motocicleta lui preferata, un Harley Davidson, din 1967, mentioneaza Daily Mail.

Motociclistul si-a planificat ziua inmormantarii inca de acum 18 ani, ca sa fie sigur ca va fi totul in regula. A cumparat doua locuri de veci in plus langa sotia sa. Apoi s-a apucat de mesterit un sicriu destul de incapator pentru el si pentru motocicleta.

Familia a facut tot posibilul pentru a-i indeplini dorinta si, astfel, cei care au venit la inmormantarea lui l-au vazut pentru ultima data pe motor. Billy Standley a fost ingropat intr-un sicriu atipic, de sticla, impreuna cu motocicleta lui.

Sicriul este, de fapt, o cutie transparenta de Plexiglas, ramforsata cu lemn la baza ca sa tina greutatea in plus. Asta pentru ca omul n-a vrut doar fie ingropat in acest mod, ci s-o faca in vazul tuturor.

Cutia de plexiglas era gata de acum cinci ani si-l astepta, aratand-o cu mandrie tuturor celor care-l vizitau. Iar faptul ca si-a planificat totul din timp a contat, pentru ca motociclistul s-a imbolnavit de Alzheimer anul trecut.

Trupul motociclistului a fost prins pe vertical, de o bara de metal, pentru a fi cu totii siguri ca va ramane asa  pe vecie.

O inmormantare strigatoare la cer

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.