Promisiunea calauzirii divine

moise-cu-dumnezeuExod 4:12 Du-te, dar; Eu voi fi cu gura ta, si te voi invata ce vei avea de spus.

Isaia 50:4 Domnul Dumnezeu Mi -a dat o limba iscusita, ca sa stiu sa inviorez cu vorba pe cel doborat de intristare. El Îmi trezeste, in fiecare dimineata, El Imi trezeste urechea, sa ascult cum asculta niste ucenici.

Isaia 51:16 Eu pun cuvintele Mele in gura ta, si te acopar cu umbra mainii Mele, ca sa intind ceruri noi si sa intemeiez un pamant nou, si sa zic Sionului: ,Tu esti poporul Meu!

Ieremia 5:14 De aceea asa vorbeste Domnul, Dumnezeul ostirilor: ,Pentru ca ati zis lucrul acesta, iata, Cuvantul Meu il fac foc in gura ta, si poporul acesta lemne, ca sa -i arda focul acesta.

Matei 10:19 Dar, cand va vor da in mana lor, sa nu va ingrijorati, gandindu-va cum sau ce veti spune; caci ce veti avea de spus, va va fi dat chiar in ceasul acela.

Luca 21:15 Caci va voi da o gura si o intelepciune, careia nu-i vor putea raspunde, nici sta impotriva toti protivnicii vostri.

1 Corinteni 2:13 Si vorbim despre ele nu cu vorbiri invatate de la intelepciunea omeneasca, ci cu vorbiri invatate de la Duhul Sfant, intrebuintand o vorbire duhovniceasca pentru lucrurile duhovnicesti.

STUDIAZA BIBLIA GRATUIT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Promisiuni pentru copii

Numeri 14:31 Pe copilasii vostri insa, despre care ati zis ca vor fi de jaf,

Tabara ADRA ”Vis de copil” – Vatra Dornei 2017

În perioada 22 – 27 August 2017, la Vatra Dornei, județul Suceava, 19 copii beneficiari

Închide