Pastor american deghizat in cersetor

Pastor american deghizat in cersetor

Jeremiah Steepek é uma fraudePastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin de dimineata, in biserica de 10.000 de membri unde trebuia sa fie prezentat ca fiind noul pastor al adunarii.

S-a plimbat in jurul bisericii timp de 30 minute inainte de incepere si, cum era o foarte mare afluenta de oameni care veneau la adunare, doar un foarte mic procent de credinciosi l-au salutat pe cersetor. Unora le-a cerut cativa banuti pentru mancare…dar absolut nimeni nu i-a dat nimic.

A intrat apoi in biserica si a incercat sa se aseze in fata, dar diaconii de serviciu i-au cerut sa se aseze in spate. A incercat sa salute sau sa vorbeasca cu oamenii din adunare, dar ei intorceau capul cu dezgust dupa ce il priveau din cap pana in picioare, scrie in Snopes.

Cum era el aşezat in spatele imensei biserici, a inceput serviciul divin si imediat unul din responsabili s-a dus la amvon si a declarat ca este fericit sa faca un anunt important : „Astazi vom prezenta Biserica noastra pastorului Jeremiah Steepek! „Oamenii au inceput sa aplaude privind in jur curiosi si fericiti sa il cunoasca pe noul pastor…Cand cersetorul care a fost asezat in spate s-a ridicat si a inceput sa inainteze pe culoarul ce ducea spre amvon, toate aplauzele au incetat. Toti se uitau cu stupoare la el.

imagesDupa ce a ajuns in fata lor, a stat un moment in tacere, apoi a luat microfonul si a spus : Atunci Imparatul va zice celor de la dreapta Lui: „Veniti binecuvantatii Tatalui Meu de mosteniti Imparatia care v-a fost pregatita de la intemeierea lumii. Caci am fost flamand, si Mi-ati dat de mancat; Mi-a fost sete, si Mi-ati dat de baut; am fost strain, si M-ati primit; am fost gol, si M-ati imbracat; am fost bolnav, si ati venit sa Ma vedeti; am fost in temnita, si ati venit pe la Mine.” Atunci cei neprihaniti Ii vor raspunde: „Doamne, cand Te-am vazut noi flamand si Ti-am dat sa mananci? Sau fiindu-Ti sete si Ti-am dat de ai baut? Cand Te-am vazut noi strain si Te-am primit? Sau gol si Te-am imbracat? Cand Te-am vazut noi bolnav sau in temnita si am venit pe la Tine?” Drept raspuns, Imparatul le va zice: „Adevarat va spun ca, ori de cate ori ati facut aceste lucruri unuia din acesti foarte neinsemnati frati ai Mei, Mie Mi le-ati facut.”

Dupa ce a citit acest text din Matei 25:34-40, a privit membrii bisericii si a povestit ce s-a intamplat in dimineata aceea, chiar sub privirea lor nepasatoare. Multi au inceput sa planga si numeroase capete se plecau jenate…

Atunci pastorul spuse : „Astazi vad numai niste oameni adunati, dar nu vad Biserica lui Hristos; lumea este plina de oameni dar nu are destui discipoli, urmasi ai lui Isus. CAND VETI DEVENI UCENICI ???” a intrebat dansul.

Dupa un timp de tacere el a incheiat serviciul divin si a spus : „La revedere…pe saptamana viitoare!” A fi crestin inseamna ceva mult mai mult decat un principiu pe care il aparati si la care ţineti din obişnuinta. A fi crestin este ceva ce traiesti in realitate ( nu in teorie ) si impartasesti cu altii !!!

N.R:

Conform sursei citate in articol, se pare ca nu a fost identificat niciun pastor cu numele Jeremiah Steepek pana in acest moment. Afirmativ.com este de parere ca acest articol, chiar in eventualitatea in care intamplarea relatata nu este reala, este o pilda de viata crestina din care toti avem ceva de invatat.

Mai citeste si:

Povestea cutremuratoare a unui crestin. Pentru ce exista Biserica?

I-a iubit pe cersetori pana la capat…

Imagini incredibile din Adunarea Biserica lui Dumnezeu…un cersetor intra , se converteste, apoi predica! (Video)

Un cersetor de 99 de ani ofera o lectie de viata intregii lumi. Isi doneaza toate castigurile in scopuri umanitare

Isus revine! Pocaiti-va, caci imparatia cerurilor este aproape!

73 Comments

  1. Pingback: Pastor american deghizat in cersetor | Andrei Ghedeon

  2. Pingback: Reacţia unei mega-biserici la vederea noului pastor deghizat in cerşetor | Guarding the Gospel – Bebe Ciausu

  3. Pingback: Pastor deghizat in cersetor. Cum credeti ca au reactionat membriilor bisericii? | Neclintit.com

  4. Pingback: Oare la noi la ortodocsi cum o fi? | SANTINELA ORTODOXA

  5. Pingback: Ce mai fac pastorii protestanti ca sa para interesanti si sa aiba popularitate | FrontPress

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.