Cine este Isus Hristos ?

jesus_christ_0202-1024x768Si iata ca vei ramanea insarcinata, si vei naste un fiu, caruia ii vei pune numele Isus. El va fi mare, si va fi chemat Fiul Celui Prea Inalt…
Luca 1.31,32

Despre Isus Hristos putem citi in cea mai importantă carte a literaturii lumii – in Biblie. In special Evangheliile din Noul Testament ne arata cine a fost El, ce a spus si ce a facut El.

Isus Hristos este Dumnezeu din vesnicie. El a devenit si Om, pentru a-L descoperi pe Dumnezeu. El a aratat in viata Sa ca Dumnezeu este dragoste, ca El este sfant, dar si bun si plin de indurare.

El a devenit prin nastere Om adevarat, totusi fara pacat. Viata Sa desavarsita a aratat ce asteapta Dumnezeu de la noi, creaturile Sale. Dar noi toti am gresit. Viata Sa sfanta nu a putut schimba nimic la starea noastra, nu a putut elibera pe niciun om de pacatele sale.

El a fost rastignit de compatriotii Sai care L-au urat. Dar moartea Sa a fost o moarte de ispasire pentru oameni pierduti. El, Initiatorul vietii, a trebuit sa moara, ca sa poata darui viata vesnica celor ce sunt morti in pacate. Din partea noastra se cere doar cainta adevarata cu privire la pacatele făptuite si credinta in Isus Hristos ca Mantuitor personal. Atunci vom avea viata vesnica.

El nu a ramas in moarte. Dumnezeu L-a inviat pe Fiul Sau si astfel a demonstrat ca Domnul Isus nu doar a fost condamnat nevinovat la moarte, ci si ca a facut o lucrare de rascumparare desavarsita.

 STUDIAZA BIBLIA GRATUIT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Scrisoarea lui noiembrie – Danut Alexandru Jercan

Aici, Stăpâne, frunza încă moare Iar soarele ajunge greu și rar… Prin neguri aspre, reci,

Un post de vrajitoare in Anglia, platit cu 100.000 de dolari anual. Ce ne invata Biblia despre practicile oculte

Practicile oculte sunt foarte variate: vrajile de dragoste, ghicitul in cafea, ghicitul in carti, etc.

Închide