Acasă » Revista Respiro – Marea Provocare

Revista Respiro – Marea Provocare

logo respiro ptr afirmativ

Îți propunem ca pentru patru luni să intri împreună cu noi într-un maraton al dezvoltării spirituale și să te lași provocat de cele mai îndrăznețe idei. Am pregătit pentru tine un pachet care conține mai multe materiale foarte valoroase care cu siguranță te vor încânta. Dacă tu consideri că Îl cunoști suficient pe Dumnezeu sau nu vrei să ai prea mult de-a face cu El, atunci proiectul acesta nu e pentru tine. Dacă însă ești conștient că ai nevoie de mai mult și crezi că viața ta va fi trăită la maxim doar cu Dumnezeu, atunci lasă-te provocat.

Scopul proiectului:

Proiectul își propune să ofere tinerilor un pachet de materiale, pe care să le parcurgă în cele patru luni ale proiectului. Prin acesta, ne propunem să oferim o modalitate simplă și dinamică prin care tinerii să își redefinească valorile spirituale și să lucreze pentru Dumnezeu. Proiectul este o ultimă etapă a campaniei ,,Redeșteptare pentru tineri”.

Perioada de desfasurare a proiectului:

15 octombrie 2013 – 31 ianuarie 2014

La ce sa te astepti?:

 • Vei învăța cum să trăiești viața
 • Te vei bucura la maxim de viața ta spirituală
 • Vei lucra pentru Cel care îți face viața frumoasă

Ce va contine pachetul:

 • Jurnalul de rugăciune I am second
 • Devoționalul 40 de zile pentru tine
 • Cartea 52 de motive să crezi
 • Broșura – Misiunepe.net + O oră de misiune pe săptămână
 • CD – Materiale pentru studierea Bibliei și a întâlnirilor pe grupe
 • Broșură de prezentare

Desfasurarea proiectului:

Proiectul va începe pe data de 15 octombrie când participanții deja vor fi intrat în posesia pachetului.

15 octombrie – 15 noiembrie

Timp de o lună, participanții vor studia cele două materiale: I am second și 40 de zile pentru tine.

În fiecare dimineață vor parcurge câte o lecție din materialul 40 de zile pentru tine. Iar seara vor parcurge câte o lecție din materialul I am second. Materialul 40 de zile pentru tineva dura mai mult de o lună, însă nu va fi o problemă ca participantul să continue studierea acestuia și în timpul următoarei etape.

15 noiembrie – 1 ianuarie

Perioada aceasta va avea două direcții importante: Misiune și Grupele Mici

Misiune:

 • Fiecare participant va utiliza cartea 52 de motive să crezi pentru a lucra cu un prieten al său. De fapt, vor studia cartea împreună. Aceasta va fi un avantaj atât pentru participant pentru că va fi ajutat în întărirea credinței lui, dar și pentru prietenul său.
 • • Participantul va folosi broșura de misiune pentru a-L prezenta pe Dumnezeu în mediul său online: Misiunepe.net – mediul său online va fi cea mai simplă și utilă modalitate de a spune despre Dumnezeu celor din mediul online. O oră de misiune pe săptămână – Participanții vor primii o mulțime de idei de misiune pe care le vor putea folosi pentru o oră de misiune pe săptămână. O parte dintre aceste idei vor fi pregătite special pentru sfârșitul de an.

Grupele Mici:

După parcurgerea celor două materiale din luna octombrie, participantul va forma o grupă de tineri de la biserică și împreună vor studia materialul – Cele mai importante întrebări pentru tineri, autor Doug Batchelor – care se găsește pe cd-ul de prezentare. Întâlnirea grupei va continua pe toată durata proiectului, dar și după. Pe cd-ul din pachet, vor găsi mai multe materiale care sunt destinate întâlnirilor grupei.

8-18 ianuarie 2014

Împreună cu grupa de tineri, dar și cu oricare alte persoane din biserică, participanții vor parcurge o ultimă provocare din acest proiect și anume: 10 de zile de rugăciune. Împreună cu tineri din întreaga lume, în acestă perioadă vor avea întâlniri unde vor putea parcurge un material special pregătit pentru aceste seri și care se găsește pe cd-ul din pachet. Cele 10 zile de rugăciune se termină cu o noapte de rugăciune pentru seara de 18 ianuarie.

 

Cum poți procura pachetul:

Pachetul se va putea comanda numai pe site-ul www.revistarespiro.ro/mareaprovocare După completarea formularului pentru comandarea acestuia, pachetul va fi trimis prin poștă până pe data de 15 octombrie, în funcție de data înscrierii. Cu cât înscrierea va fi mai devreme, cu atât pachetul va fi trimis mai devreme.

Pachetul va fi oferit gratuit, însă utilizatorul va suporta doar costul transpotului, mai exact suma de 5 lei. Aceasta sumă va fi plătită în momentul ridicării pachetului de la poștă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.