Isus pe mareOmul nu suportă nesiguranţa. Cu toţii avem nevoie de siguranţă, de stabilitate. Dacă aceasta nu există, încercăm să ne-o facem. Întrebarea care se ridică, este: Pe ce se bazează siguranţa noastră?

Vă încredeţi în bogăţie? Totuşi, ştiţi că aceasta poate fi pierdută. Vă încredeţi în caracterul dumneavoastră bun? Această ancoră ţine probabil mult timp, dar ea se va epuiza când la sfârşitul vieţii veţi sta înaintea lui Dumnezeu şi veţi da socoteală pentru viaţa trăită. „Fiindcă pe pământ nu este niciun om fără prihană, care să facă binele fără să păcătuiască“.

Vă încredeţi în religia dumneavoastră? O astfel de ancoră va ceda, când vor veni furtuni şi cu siguranţă nu va rezista în faţa lui Dumnezeu.

Încredeţi-vă în Hristos! El este Singurul care vă poate da siguranţa într-o lume plină de nelinişte, nesiguranţă şi schimbări. Cine crede în El, Mântuitorul păcătoşilor, va găsi pace, linişte, siguranţă.

Un astfel de om poate să spună împreună cu apostolul Pavel: „Căci sunt bine încredinţat că nici moartea, nici viaţa, nici îngerii, nici stăpânirile, nici puterile, nici lucrurile de acum, nici cele viitoare, nici înălţimea, nici adâncimea, nicio altă făptură, nu vor fi în stare să ne despartă de dragostea lui Dumnezeu, care este în Isus Hristos, Domnul nostru“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Pregatiri intense pentru cel de-al treilea Templu: Peste 30 milioane de dolari cheltuiti pana in prezent (Video)

O organizatie evreiasca se afla in stadiu avansat in ceea ce priveste pregatirea ustensilelor pentru

1 milion de exemplare ale cartii „Tragedia veacurilor”au fost tiparite in ultimii 70 de ani in Polonia, tara predominant romano-catolica

Un milion de exemplare din Tragedia veacurilor au fost editate si publicate in Polonia in

Închide