Infruntand raul

Infruntand raul

Infruntand raul. Linistea din interiorul caminului iti asigura un comfort psihic pe care multi il invidiaza. Domnul Hristos ne invita sa mergem la El pentru a ne regasi odihna, pentru a gasi adevarata pace. Nu poti inainta in viata fara un confort psihic adecvat. Nu poti continua activitatile fara ca acea pace interioara sa-ti inunde fiinta, sa fie adevaratul tau motor de a fi.

Cand simti ca-ti pierzi echilibrul, cauta-L pe Domnul, aminteste-ti ca a suferit pentru tine, ca iti vindeca ranile. El este Cel care te-a pretuit si te pretuieste. Oricat de grele ar fi incercarile, nu uita ca El este Cel care gaseste solutii pentru tine.

Cand cel de langa tine te dezamageste, te critica si iti urmareste si cea mai mica greseala pentru a ti-o pune pe tapet, uitand greselile grave pe care le-a facut fata de tine, n-ai decat sa mergi la Domnul Isus in rugaciune, sa-ti intaresti puterile rugandu-te, implorand Duhul Sfant in viata ta, care sa-ti lumineze actiunile, pentru ca acestea sa fie placute lui Dumnezeu.

Linistea Domnului Hristos

Infruntand raul. Te vor critica multi, uitand barna din ochii lor fata de care sunt orbi, te vor umili, te vor injosi, insa pacea pe care Domnul Isus ti-o va da, nu va egala nici pe departe frustrarile celui care va ramane fara replica la atacurile lui, fara reactie la jigniri si alte actiuni mizere. Linistea Domnului Hristos iti va inunda fiinta si va face ca lumina din ochii tai sa razbeasca intunericul din ochii acuzatorului.

Iti poti infrunta dusmanul, nu uita ca acuzatorul principal in aceasta lupta asidua este satan, cel care ne ruineaza vietile. Nici un adevarsar mai presus de Domnul Isus Hristos nu poti gasi, care sa-l nimiceasca si s a te faca sa triumfi, sa-ti redea demnitatea pentru care El s-a sacrificat. Ii multumim Bunului Dumnezeu ca atunci cand raul ne invadeaza din toate partile, El vine ca un aparator fidel si neobosit sa lupte pentru noi.

Ramanand langa El vom fi biruitori.
Toate in numele Domnului Hristos.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.