17 detinuti se boteaza intr-o inchisoare din Mississippi, dupa ce l-au ales pe Hristos. Conducerea inchisorii s-a bucurat de decizia celor 17. Ei spera ca acesta va fi un „nou inceput” in viata detinutilor.

Departamentul de politie al districtului Covington a postat recent vestea buna pe pagina sa de socializare. “Suntem onorati sa raportam ca 17 detinuti au fost botezati astazi”.

Postarea a continuat. Noi toti am simtit binecuvantarea bisericii care a oficiat botezul. Speram ca acesta este un nou inceput si va schimba viata acestor oameni si a altora.”

Au Fost postate si fotografii ale detinutilor care s-au botezat. E vorba de patru femei si treisprezece barbati. Postarea a emotionat mii de oameni pe retelele de socializare, care au felicitat decizia detinutilor.

“Este minunat ca acesti oameni au ales o noua cale, spune un comentariu. “Dumnezeu se misca indiferent de situatie!”, a spus altul.

Intre timp, in cealalta parte a tarii, a fost botezat un fost detinut – Alfio. El l-a ales pe Hristos in timp ce ispasea o pedeapsa in inchisoare. Acum a construit o cruce de 3,5 metri pentru biserica inchisorii. Ea va fi folosita pentru a promova evanghelizarea in inchisoare.

Alfio a fost arestat de peste 50 de ori. A fost eliberat cu 2 ani inainte de termen , dupa ce a executat o pedeapsa de 11 ani. El s-a convertit la crestinism dupa ce l-a gasit pe Iisus in inchisoare.

Acum construieste cruci impreuna cu sotia sa, pentru biserici. Crucea de 3,5 m a fost facuta “ca un dar care reprezinta pacea si speranta”.

Crucea pentru biserica inchisorii unde a ispasit pedeapsa, este o cruce speciala pe care el crede ca Dumnezeu l-a condus sa o faca. “A trebuit sa aleg de partea cui sunt si l-am ales pe Iisus Hristos”, a spus Alfio.

%d blogeri au apreciat: