Acasă » 17 detinuti se boteaza intr-o inchisoare din Mississippi, dupa ce l-au ales pe Hristos

17 detinuti se boteaza intr-o inchisoare din Mississippi, dupa ce l-au ales pe Hristos

17 detinuti se boteaza intr-o inchisoare

17 detinuti se boteaza intr-o inchisoare din Mississippi, dupa ce l-au ales pe Hristos. Conducerea inchisorii s-a bucurat de decizia celor 17. Ei spera ca acesta va fi un „nou inceput” in viata detinutilor.

Departamentul de politie al districtului Covington a postat recent vestea buna pe pagina sa de socializare. “Suntem onorati sa raportam ca 17 detinuti au fost botezati astazi”.

Postarea a continuat. Noi toti am simtit binecuvantarea bisericii care a oficiat botezul. Speram ca acesta este un nou inceput si va schimba viata acestor oameni si a altora.”

Au Fost postate si fotografii ale detinutilor care s-au botezat. E vorba de patru femei si treisprezece barbati. Postarea a emotionat mii de oameni pe retelele de socializare, care au felicitat decizia detinutilor.

“Este minunat ca acesti oameni au ales o noua cale, spune un comentariu. “Dumnezeu se misca indiferent de situatie!”, a spus altul.

Intre timp, in cealalta parte a tarii, a fost botezat un fost detinut – Alfio. El l-a ales pe Hristos in timp ce ispasea o pedeapsa in inchisoare. Acum a construit o cruce de 3,5 metri pentru biserica inchisorii. Ea va fi folosita pentru a promova evanghelizarea in inchisoare.

Alfio a fost arestat de peste 50 de ori. A fost eliberat cu 2 ani inainte de termen , dupa ce a executat o pedeapsa de 11 ani. El s-a convertit la crestinism dupa ce l-a gasit pe Iisus in inchisoare.

Acum construieste cruci impreuna cu sotia sa, pentru biserici. Crucea de 3,5 m a fost facuta “ca un dar care reprezinta pacea si speranta”.

Crucea pentru biserica inchisorii unde a ispasit pedeapsa, este o cruce speciala pe care el crede ca Dumnezeu l-a condus sa o faca. “A trebuit sa aleg de partea cui sunt si l-am ales pe Iisus Hristos”, a spus Alfio.

Un comentariu la „17 detinuti se boteaza intr-o inchisoare din Mississippi, dupa ce l-au ales pe Hristos”

 1. Biblia este cuvantul Lui Dumnezeu si doar acolo gasim adevarul pe care El ni-l transmite. Si, da este spus ca este bucurie atunci cand cineva se pocaieste
  Domnul Isus a spus: Tot aşa, vă spun că este bucurie înaintea îngerilor lui Dumnezeu pentru un singur păcătos care se pocăieşte. (Luca 15:10)
  Dar, ca oamenii i-l aleg pe Hristos, acest lucru ar fi greu de spus oamenilor, pentru ca aceasta invatatura nu-i biblica.
  Am gasit scris: Nu voi M-aţi ales pe Mine, ci Eu v-am ales pe voi . . . (Ioan 15:16a) si de asemeni la Romani 9:16 este spus:
  Aşadar nu atârnă nici de cine vrea, nici de cine aleargă, ci de Dumnezeu, care are milă.
  Si,
  Astfel, El are milă de cine vrea şi împietreşte pe cine vrea. (Romani 9:18)

  Adevaratul crestin se inchina lui Dumnezeu in duh si in adevar si desigur el se bucura de adevar.
  Căci n-avem nicio putere împotriva adevărului, ci pentru adevăr. (2 Corinteni 13:8)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.