Site icon Afirmativ

10 legi bizare din bisericile SUA care te-ar putea trimite la inchisoare

0

Unele state americane tin foarte mult la serviciile religioase si pentru a veni in sprijinul bisericilor, au emis o serie de legi, dintre care unele, cel putin la prima vedere, ar parea pur si simplu ciudate. Legile trebuie luate insa in serios, deoarece incalcarea lor poate atrage pedeapsa cu inchisoarea.

E greu de crezut ca pentru un simplu stranut sau pentru consumul alunelor in biserica un credincios poate fi arestat, insa aceste legi exista… si trebuie respectate. Prin amabilitatea site-ului DumbLaws.com, va prezentam unsprezece legi ciudate din biserici, pentru care un om poate fi arestat daca le incalca:

1. Alabama: Este ilegal de a purta o mustata falsa, care provoaca rasul in biserica.
2. Delaware: In Biserica din localitatea Rehoboth este ilegal sa soptesti in biserica.
3. Maine: In biserica este permis portul armelor pentru a preveni, eventual a respinge un atac al persoanelor straine de biserica.
4. Massachussetts: In Boston, este impotriva legii consumul de alune in biserica.
5. Mississippi: Tulburarea serviciului religios din biserica, indiferent sub ce forma se face, duce la arestarea agitatorilor.
6. Nebraska: In Omaha, este ilegal ca cineva sa stranute sau sa ragaie in timpul unui serviciu din biserica.
7. New York: In New York City, este ilegal ca cineva sa tragi vanturi in biserica cu intentia de a cauza o perturbare.
8. Ohio: Este împotriva legii de a ucide o musca la mai putin de 160 de metri de o biserica fara a avea aprobare in acest sens.
9. Texas: Este ilegal de a merge deghizat la biserica.
10. West Virginia: In comitatul Nicholas, pastorii nu au voie sa spuna glume sau povestiri umoristice de la amvon in timpul predicilor.

Sursa: Huffington Post

Exit mobile version