11 budisti isi predau viata lui Hristos in timpul unei lucrari misionare din Myanmar

O misiune crestina din Statele Unite a oferit asistenta si ingrijire medicala gratuita in Myanmar. Printre beneficiari s-au aflat si numerosi budisti.

Lucrarea misionara a fost organizata de Paul Ai, un fost vindecator si vrajitor (saman) din Vietnam. Acesta L-a primit pe Hristos si a devenit intemeietor de biserici in toata regiunea. Clinica itineranta a fost organizata timp de doua zile in provincia Myitkyina, la nord de Myanmar.

Dupa ce au fost tratati, unii budisti au vizitat o sala de rugaciune de langa clinica, ceea ce a dus la un incident neobisnuit, deoarece se putea isca o „ciocnire pe taramul spiritual”, au relatat pastorii misionari.

Surprinzator, sau poate nu, in ultima zi a misiunii medicale, 11 budisti s-au hotarat sa-L primeasca pe Hristos.

Un incident neobisnuit a avut insa loc in sala de rugaciune, atunci cand primii opt budisti au spus ca vor sa se roage pentru a-L accepta pe Iisus ca Mantuitor si Domn.

„Draga Iisus”

Pastorul principal, Mark Morrow de la Crosswalk Church din Williamsburg, Virginia, a fost prezent in sala de rugaciune si martor la evenimentul remarcabil:

„Cand a devenit clar ca budistii erau gata sa-l primeasca pe Iisus, li s-a spus sa se roage cu echipa pastorala americana, prin intermediul unui traducator.

Imediat ce traducatorul a spus „Draga Iisus” si budistii l-au repetat in birmana, am auzit un zgomot asemanator bubuiturii unei petarde. Toti cei din camera au tresarit”, isi aminteste pastorul Morrow.

El spune ca a fost un zgomot foarte puternic. „Incercam sa aflam ce s-a intamplat, cand cineva a exclamat: „Iata, masa s-a spart!”

Pastorul privea si nu-i venea sa creada ceea ce se intamplase. Era o masa foarte rezistenta, de mahon, care se rupsese de la un capat la altul.

„Dumnezeu a distrus fortele demonice care ii impiedicau pe acesti oameni”, a conchis pastorul.