Institutul Templului din Israel va deschide o scoala de instruire pentru reluarea serviciului preotesc in cel de-al treilea Templu (Video)

templuInstitutul Templului a anuntat deschiderea unei scoli care va instrui descendenti ai semintiei lui Levi pentru reluarea serviciului preotesc in cel de-al treilea Templu.

Suntem extrem de incantati sa anuntam acest nou demers in vederea reluarii serviciului de slujire in Sfantul Templu. Facem un apel in special la Kohanim(i) – (preoti Leviti) din intreaga lume pentru a sprijini acest proiect special, care inseamna de fapt o revenire la dreptul lor de nastere”, se arata intr-o declaratie a directorului Institutului Templului, rabinul Chaim Richman.

Intr-un comentariu separat, rabinul Richman a remarcat faptul ca „Templul Sfant nu mai este un vis, ci o realitate, in care orice evreu poate juca un rol.

Institutul Templului a lansat o campanie online pentru a sustine fondul necesar cursurilor formarii preotesti, care va include printre altele, „notiuni practice cu privire la modul aplicarii tehnologiei moderne la serviciile specifice din Templu”.

Muntele Templului din Ierusalim este in prezent ocupat de Domul Stancii si Moscheea Al Aqsa, pe care musulmanii o revendica drept unul din locurile lor sfinte, relateaza Israel Today.

Multi evrei cred ca cel de-al treilea Templu va fi construit in conformitate cu profetiile biblice pe acest locuri sfinte revendicate in prezent de musulmani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Proiect de evanghelizare al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea in Filipine: 3100 de suflete au primit iubirea lui Hristos si s-au botezat

Proiectul „Mission to the Cities” initiat de Biserica Adventista de Ziua a Saptea s-a desfasurat

O lacrima

Trezindu-ma in zori, o lacrim-am simtit Si mi-am adus aminte cat de mult m-ai iubit,

Închide