matcaScriam in urma cu mai bine de un an despre un proiect inedit, care si-a propus sa reuneasca in mediul online bisericile adventiste din toata lumea, in ideea de a crea o comunitate virtuala.

Aceasta s-a imbogatit zi de zi cu fotografii din America de Nord si de Sud, Africa, Europa, Asia, Australia, fiecare comunitate adventa din lume avand posibilitatea de a posta fotografii insotite de un mesaj incurajator din Biblie.
brasilProiectul, al carui initiator este fr. Josue Schmidt, s-a dezvoltat incredibil, in acest moment comunitatea adventa din mediul online depasind cifra de 1300 de biserici care s-au alaturat.

Pagina Facebook Adventist Churches a depasit intr-un timp scurt 120.000 like-uri de la membrii sau simpatizantii de pe intreg mapamondul.
brasil2De la cele mai impunatoare la cele mai modeste, insa bine intretinute, locasurile de inchinare sunt prezente pe toate continentele, unind fratii la inchinare, cu credinta vie in apropiata revenire a Domnului Hristos.

Acest proiect continua, fiecare Biserica din lume avand posibilitatea de a se alatura printr-o fotografie si un mesaj incurajator pentru cititori.

Autor: Dana Dobre