Lacrimi sterse de Dumnezeu: copiii sotilor Bodnariu vor fi din nou in sanul familiei (Video)

IMG_9368Atunci cand e vorba de abuz, de copii luati cu forta dintr-o familie care le poate asigura lejer un trai decent si un mediu propice dezvoltarii armonioase, nu mai exista bariere interconfesionale.

Sa simti impreuna cu cei care au ochii inlacrimati din pricina absentei copiilor dragi, nu tine de nicio biserica sau de doctrine, ci de omenie si impreuna-simtire.

Sa iesi in strada sa strigi pentru normalitate, asta e lumea in care traim. Sa faci greva foamei ca sa nu-ti ajunga copiii intr-o familie homosexuala, sa te umilesti pana la capat pentru drepturi care candva erau naturale si nimeni nu indraznea sa le incalce.

Sub presiunea oamenilor care au iesit in strada, a tuturor celor care s-au implicat, a celor care au strigat la Dumnezeu, sistemul a cedat si judecatorii au dat verdictul: liber.

Liberi sa revina de fapt acolo unde le era locul, liberi sa-si stranga parintii in brate dupa mai bine de jumatate de an de peregrinari in cine stie cate locuri, liberi sa gandeasca din nou cat de pretioasa e familia si cate lacrimi poate produce dezbinarea ei.

Acum le trebuie timp, un timp in care sa stearga lacrimile copiilor, sa reinvete ce inseamna mama si tata, sa uite calvarul ultimelor luni.

Poate ca nu vor uita curand aceasta experienta trista, dar suntem convinsi ca Dumnezeu are un plan maret cu fiecare, intrucat El a intervenit in favoarea lor. Rugaciunile au fost ascultate.

Familia Bodnariu, Dumnezeu te iubeste. Familia Bodnariu poate fi familia mea, sau a ta; traim vremuri in care abuzurile au devenit normalitate. Si ce ne ramane? Sa fim uniti, pana la capat.

Suferinta lor e si a noastra Doar asa putem invinge. Biruinta este oricum a lui Dumnezeu.

Amin.

Foto: bodnariufamily.org
Video: Antena 3

Autor: Dana Dobre

1 thought on “Lacrimi sterse de Dumnezeu: copiii sotilor Bodnariu vor fi din nou in sanul familiei (Video)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Regina Angliei vorbeste despre credinta in Iisus: Am vazut de-a lungul vietii ce inseamna dragostea Lui

Familia regala britanica rareori vorbeste despre convingerile membrilor sai, dar actuala suverana Elisabeta a II-a

Bucuria in Domnul

Bucurati-va totdeauna in Domnul! Iarasi zic: Bucurati-va!” (Filipeni 4:4) Care este bucuria autentica? Cand ai

Închide