Accident teribil al unui grup de exploratori pe un drum de munte in Mexic: Printr-un miracol, toti copiii au scapat nevatamati

Pathfinders-Mexico-Nov17-1Un grup de exploratori au scapat dintr-un accident de autobuz doar cu cateva zgarieturi si vanatai datorită interventiei miraculoase a lui Dumnezeu. Franele vehiculului in care au cedat pe un drum de munte din Mexic.

Directorul Sergio Cruz Robles care insotea copiii a spus ca si-a dat seama ca ceva nu este in regula, deoarece soferul autobuzului mergea in zig-zag, asa ca s-a mutat pe un scaun in partea din fata pentru a vedea ce se intampla.

Am vorbit cu soferul, iar acesta mi-a spus ca incearca sa gaseasca o modalitate pentru a opri autobuzul”, a declarat Cruz prin telefon de pe patul de spital, unde a fost internat cu o fractura a pelvisului.

In acele momente ma gandeam sa nu cadem intr-o rapa adanca, sau sa ne lovim de vreun copac, deoarece consecintele ar fi fost dezastruoase”, a adaugat el.

Autobuzul transporta 38 de persoane, inclusiv soferul angajat. Dupa o calatorie de circa 450 de km, franele autobuzului au cedat.

Cand autobuzul n-a mai putut fi controlat, m-am temut cel mai tare. Cei mai multi copii dormeau in acel moment. L-am auzit pe sofer ca striga, apoi inevitabilul s-a intamplat. Dar am vazut ca mana lui Dumnezeu era peste noi, pentru ca autobuzul s-a rasturnat pe-o parte, dar incet si fara un impact puternic. Copiii n-au avut decat cateva zgarieturi si vanatai in accident”, a spus Cruz.

Toate cele 38 de persoane din autobuz au primit primul ajutor la fata locului, iar trei au fost transferate la spital in Cuernavaca, a declarat Mauricio Lambra, directorul serviciilor medicale de urgenta din Mexic.

Cei trei persoane transferate la spital au fost Cruz, cu o fractura de pelvis si doi exploratori de 11 si 13 ani, care au suferit rani minore Conducatorul auto nu a fost ranit.

O agentie guvernamentala de protectie a copilului a luat copiii in custodie, iar mai tarziu i-a predat parintilor, in conformitate cu legislatia nationala de protectie a copilului.

Administratorii bisericii locale s-au deplasat la locul accidentului pentru a prelua bagajele copiilor, pe care le-au predat parintilor.

Fabiola Quinto, Divizia Inter-America a Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Amentintarile unor extremisti din India: Crestinii care vorbesc despre Iisus si nu se convertesc la hinduism vor fi taiati in bucati

Extremistii hindusi din India au amenintat ca "vor taia in bucati" pe crestinii care vorbesc

Cum era America in urma cu 60 de ani si cum e astazi? Semnal de alarma pentru intreaga planeta

Este Pamantul un loc mai bun decat era in urma cu 60 de ani, adica

Închide