Mare trezire spirituala in nordul Irakului: Mii de musulmani kurzi au decis sa-L cunoasca pe Isus Hristos

refugeesMii de kurzi musulmani care traiesc in Irak sunt decisi sa il cunoasca pe Hristos dupa ce au fost martorii brutalitatilor grupurilor extremiste (in special ISIS), care au savarsit acte oribile in numele lui Allah.

Un misionar crestin din regiunea kurda a Irakului a declarat pentru Christian Aid Mission ca organizatia sa abia mai poate tine pasul cu dorinta refugiatilor de a afla mai multe despre Isus Hristos si Biblie.

„S-au saturat de islam. Oamenii sunt dornici sa-L cunoasca pe Isus, mai ales atunci cand aud despre miracole, vindecare, mila si dragoste”, a spus misionarul.

El a adaugat: „Dupa ce au fost martorii faptelor oribile comise de ISIS care declara ca actiunile lor sunt acceptate de Coran, noi nu trebuie sa facem altceva ci doar sa le aratam oamenilor Adevarul.”

Liderul echipei misionare a dezvaluit ca organizatia sa ofera ajutor persoanelor stramutate in corturi sau in cladirile darapanate unde s-au improvizat adaposturi. Cele mai mari solicitari sunt pentru produsele alimentare si scutece, scrie gospelherald.

Dupa ce le arata refugiatilor dragostea lui Hristos prin satisfacerea nevoilor lor, lucratorii misionari aduc si hrana spirituala – Bibliile.

„Ii ajutam pentru ca ii iubim iar data viitoare cand ii vom vizita le vorbim despre Isus si le vom da Biblii. Noi credem in puterea Cuvantului lui Dumnezeu. Nu avem multi predicatori, nu avem multi misionari, dar avem Cuvantul lui Dumnezeu si vrem sa le dam oamenilor si copiilor lor.”

Liderul echipei misionare a spus ca are loc o mare „trezire” in randul musulmanilor din nordul Irakului, citand rapoartele mai multor biserici locale, dar fiind si martor la convertirea multor persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Politistul de la Rutiera care canta din psalmi si da soferilor sfaturi din Evanghelie: „Mergeti cu Domnul, nu la Domnul“ (Video)

Maricel Maxim (47 ani), agent principal sef la Politia Rutiera Barlad, are o pasiune de

Autoritatile au decis: americanii din Phoenix se pot ruga din nou in institutiile oficiale

Consiliul Local din Phoenix, statul Arizona, a emis o hotarare prin care s-a reluat practica

Închide