Bucuria etiopianului

famenul etiopianFaptele Apostolilor 8:39,40 Cand au iesit afara din apa, Duhul Domnului a rapit pe Filip, si famenul nu l-a mai vazut. In timp ce famenul isi vedea de drum, plin de bucurie, Filip se afla la Azot, de unde s-a dus pana la Cezareea. Si propovaduia Evanghelia in toate cetatile prin care trecea.

Fiecare zi din viata noastra dorim sa fie umpluta de bucurie. Cate eforturi se fac pentru a dobandi bucuria! Fiindca bucuria nu este gasita cu usurinta, cautam diferite ocazii in care sa putem savura bucuria netulburati, neperturbati de stres, probleme sau teama de viitor.

Dar bucuria durabila nu se poate cumpara. Cei care cred ca si-o pot cumpara vor fi candva dezamagiti.
Omul, despre care vorbeste versetul de astazi, era unul care cauta bucuria, desi ca ministru etiopian ocupa o pozitie inalta. Probabil, gustase bucuriile obisnuite, dar bucuria durabilaii lipsea.

Luase parte la slujba religioasa din orasul Ierusalim. A ajuns astfel la tinta dorintelor sale? Din nefericire, nu! Va sfatuim sa cititi relatarea din Faptele Apostolilor, pentru a vedea cum Dumnezeu a intervenit din cer, pentru a-l ajuta pe acest om in cautarea bucuriei.

Etiopianului i-a fost trimis un om al lui Dumnezeu, care i-a explicat textul biblic, pe care il avea in mana si il citea. A intervenit o schimbare instantanee: L-a cunoscut pe Isus Hristos, singurul care poate da bucurie trainica.

Cu siguranta, va doriti si dumnevoastra bucuria! Dumnezeu vrea sa v-o dea prin acceptarea Fiului Sau ca Mantuitor al vietii dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Premiera in Namibia: A fost infiintata prima scoala adventista dupa mai bine de jumatate de secol (Galerie foto)

Pe data de 13 ianuarie 2016 si-a deschis portile prima scoala primara adventista din Namibia

Patriarhia se zbate sa pastreze Religia obligatorie in scoli

Sfantul Sinod a decis saptamana aceasta sa faca tot posibilul sa pastreze religia ca materie

Închide