Biserici incendiate in Niger: O Biblie a fost regasita in mod miraculos in cenusa

Biserici incendiate in Niger: O Biblie a fost regasita in mod miraculos in cenusa

660-Bible-Starnes

Intr-un intreg cartier din orasul Niamey, capitala Nigerului, se puteau vedea rotocoalele de fum care se ridicau de la doua biserici incendiate, relateaza Fox News.

Un grup de musulmani furiosi a incendiat doua biserici si a distrus o casa parohiala. In mod miraculous, dupa stingerea incendiului, o Biblie a fost gasita in conditii bune.

Un misionar aflat in zona a povestit cum grupul de musulmani au incendiat cele doua biserici si au jefuit apoi casele pastorilor, dupa care le-au distrus.

„Unul dintre pastorii nostri a pierdut totul”, a declarat misionarul. El a adaugat ca pastorul este tata a trei copii, iar sotia sa este insarcinata cu al patrulea copil.

Familia locuieste acum la niste cunoscuti care s-au oferit sa-i gazduiasca. A doua casa parohiala a fost de asemenea incendiata, dar vecinii au reusit sa salveze o parte dintre lucrurile familiei.

„In timp ce grupul incendia partea din fata a casei, vecinii au venit prin spate si printr-o fereastra au salvat din haine si ceea ce se mai putea salva”.

Dupa atac, misionarul impreuna cu membrii bisericii s-au dus la una dintre biserici pentru a constata daunele cauzate de foc, unde au avut parte de o surpriza placuta: au gasit o Biblie printre ruine.

Biblia era usor arsa, dar a supravietuit incendiului. „A fost un moment foarte emotionant cand am gasit Biblia in cenusa Bisericii”, a spus misionarul.

Liderii crestini din Niger au decis sa-i ierte pe musulmanii care au distrus bunurile, chiar daca sunt constienti ca acestia se pot intoarce oricand.

Misionarul a declarat: „Noi predicam Evanghelia si dragostea pentru viata si vrem sa dam un exemplu pentru oameni. Crestinii nu sunt violenti sau agresivi si iarta pe cei care le fac rau.”

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.