Proiect de lege: Biblia poate deveni cartea oficiala a unui stat din SUA

34926fee1c9a27026b0f6a706700d479_s877x581Doi parlamentari ai statului American Mississippi au introdus un proiect de lege prin care Biblia poate deveni cartea oficiala a statului, deoarece ofera o buna invatatura oamenilor.

Cei doi parlamentari ai Partidului Democrat din Camera Reprezentantilor, Michael Evans si Tom Miles au declarat ca au introdus masura legislativa ca o modalitate de a incuraja oamenii sa citeasca Biblia, deoarece contine sfaturi si indrumari care ne invata cum sa ne respectam unii cu altii si sa traim in demnitate, relateaza LA Times.

Parlamentarii au spus ca scopul lor nu este acela de a impune convingerile lor crestine altor oameni: „Masura nu obliga pe nimeni sa citeasca cartea, fiecare fiind liber sa aleaga ce doreste sa faca”, a declarat Evans.

El a mentionat ca proiectul de lege a venit ca raspuns la intrebarile parlamentarilor care doresc o corectie mica la „toate lucruri rele care se intampla azi in lume”.

Biblia este cel mai bun model cu privire la modul de a fi tratati oamenii. Aici pot citi despre iubire si compasiune”, a spus Miles.

Initiativa legislativa are deja sprijinul a 20 de parlamentari democrati si republicani, iar perspectivele arata bine, a adaugat Miles.

Sursa: acontecercristiano.net
Sursa foto: washingtonpost.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Papa Francisc loveste fara mila in Vatican: Discurs despre boli si patologia puterii

Francisc a criticat aspru birocratia de la Vatican, acuzandu-i pe cei care fac parte din

Biserica penticostala atacata in India de extremistii hindusi. Crestinii care participau la serviciul de inchinare au fost batuti, mai multe femei crestine dezbracate cu forta

International Christian Concern (ICC) a facut cunoscut faptul ca o biserica penticostala din statul indian

Închide