Atentie, parinti ! Canalul Cartoon Network a difuzat o scena cu personaje gay. Realizatorul sustine ca e abia inceputul…(Video)

Atentie, parinti ! Canalul Cartoon Network a difuzat o scena cu personaje gay. Realizatorul sustine ca e abia inceputul…(Video)

1414533962998_wps_1_Cartoon_network_backs_dowCanalul pentru copii Cartoon Network a difuzat recent, intr-un serial de succes pentru copii, o scena in care apare un cuplu gay.

Intr-un episod al serialului „Clarence”, difuzat joi, cele doua personaje gay se intalnesc si se saruta pe obraz intr-un restaurant, scrie Acontecercristiano.

„Initial, trebuia sa-i ofere flori si sa se sarute pe gura,” a scris pe Tweeter Spencer Rothbell, scenarist al acestui serial.

Lui Spencer i-a fost cenzurata scena cu sarutul pe gura si acesta a fost singura varianta acceptata pe Cartoon Network.

„Este o scena minora, dar cred ca este mai bine decat nimic. Poate ca intr-o zi personajul principal va fi gay, fara sa se mai faca atata caz din asta”, a mai spus Rothbell.

Aceasta nu este prima data cand un canal pentru copii introduce scene gay in productiile sale, si Disney Channel a facut acelasi lucru in „Good Luck Charlie”, unde a aparut un cuplu de lesbiene, scrie Daily Mail.
1414533976819_wps_2_Cartoon_network_backs_dowAstfel de episoade sunt din ce in ce mai dese fiind incluse in programele pentru copii. Parintii trebuie sa fie vigilenti in ceea ce priveste programele vizionate de copii.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.