Normal si anormal

Normal si anormal

adoptionen-paarenRomani 1:27 “Tot astfel, si barbatii au parasit intrebuintarea fireasca a femeii, s-au aprins in poftele lor unii pentru altii, au savarsit parte barbateasca cu parte barbateasca lucruri scarboase si au primit in ei insisi plata cuvenita pentru ratacirea lor”.

Cuvintele Apostolului Pavel le-am legat in meditatia mea de aceste doua adjective din titlu: normal si anormal. Tenta acestor doi termeni o leg de starea de lucruri a modului in care sunt privite si promovate relatiile intime astazi. Locuiesc in Italia cea mai mare parte a anului si o vreme si in Romania si vad in locurile acestea ca se promoveaza la tot pasul nefirescul. Mi se intampla sa vizionez programe romanesti si anormalul vrea sa fie la el acasa, pe usa din dos. Azi sunt tot mai multi suporteri ai legaturilor homosexuale, tot mai multa publicitate la radio si la TV. De internet sa nu mai vorbim!

Ce se intampla cu lumea de azi? Traim zilele din urma? Suntem ultima generatie? Nu stim cu siguranta si nu facem pronosticuri, dar ceea ce traim azi e o situatie alarmanta.
Am prins pentru putina vreme regimul comunist ateu. Si imi pare rau pentru situatiile triste pe care le-au trait romanii si chiar parintii mei, sub acel regim. Intrebarea pe care o leg de acel regim este urmatoarea: Era societatea romaneasca de atunci mai normala decat azi?

Raspunsul pe care il dau parintii mei este: Da, era! Dincolo de interdictii, dincolo de dezastrul economic produs de comunism in Romania, care era situatia relatiilor anormale atunci? Raspunsul parintilor mei este clar: Relatiile anormale sau homosexuale erau interzise prin lege, si asta fara sa ia in considerare Biblia. Comunistii – multi dintre ei – se declarau atei.

De ce astazi se incurajeaza asa de mult pacatul? De ce societatii romanesti de astazi ii lipsesc asa de mult valorile? De ce normalul cresterii copiilor in familie sanatoasa cu mama si tata, este inlocuit azi cu anormalul cresterii copiilor in famili homosexuale? Si aceasta inca nu se intampla in Romania, insa multi iubitori de anormal, asa zisi liberali libertini, doresc sa promoveze.

Dumnezeu a pedepsit odata Sodoma si Gomora pentru anormalul din vietile lor. Dumnezeu poate pedepsi si astazi nefirescul din societatea romaneasca si din comunitatea europeana!
Criza de astazi este o criza cauzata de nefiresc, asta este opinia mea. Criza de azi, nu este in principal economica, dar este una morala. Ce este de facut? Trebuie sa ne intoarcem la Legea vesnica a lui Dumnezeu, care a fost data pentru binele omului si societatii.

Meditati si dumneavoastra, cat de normal si firesc traieste societatea azi!

Autor: Iulian Bobe

 

One Comment

 1. Sorin Anita

  Excelent articol.
  Fie ca oamenii sa aiba in sfarsit ochi deschisi ca sa vada si urechi de auzit sa auda si sa primeasca Adevarul.
  Nimeni sa nu se insele:
  Nu vă înşelaţi: ,,Dumnezeu nu Se lasă să fie batjocorit.„ Ce samănă omul, aceea va şi secera. (Galateni 6:7)

  Faptul ca Dumnezeu intarzie in aducerea la implinire a judecatilor Lui pentru ca oamenii sa vina la pocainta si sa fie salvati, este considerat de unii ca Dumnezeu va ierta la nesfarsit razvratirea si pacatul…
  Ce auto-inselare amarnica!

  Dumnezeu este intr-adevar indelung rabdator, plin de bunatate si credinciosie, insa nu va considera pe cel vinovat, drept nevinovat!

  Cancerul pacatului, dupa ce s-a facut TOTUL ca sa fie tratat, va trebui in cele din urma sa fie extirpat din creatiunea lui Dumnezeu, pentru ca restul trupului creatiunii sa traiasca in continuare fericit. Raul, pacatul si cei ce se incapataneaza sa ramana lipiti de pacat, vor fi in cele din urma extirpati si niciodata nu se vor mai ridica a doua oara. Aceasta este promisiunea lui Dumnezeu, pe care o cred cu toata inima!

  Un gand:
  Nici macar animalele nu traiesc in asemenea mizerie morala ca cei ce practica homosexualitatea. Natura insasi ne invata ca este firesc ca o femeie cu un barbat sa se uneasca si sa dea nastere impreuna la un copil. Nu iti trebuie doua facultati ca sa intelegi ca copilul acela are nevoie din prima secunda de la conceptie, de o mama, care este inzestrata cu absolut totul ca sa satisfaca nevoile fundamentale ale noii vieti formate… Dupa nastere, mama este aceea care are in continuare tot ce bebelusul in dependenta sa are nevoie ca sa traiasca….laptele, tandretea, pielea fina, dragostea ce numai MAMA o poate da acestui copilas.
  Sa-mi fie iertat, dar oameni buni, omul a inebunit! A ajuns mai rau decat dobitoacele fara minte! Sa se culce barbat cu barbat, sa ia in adoptie un copil, cica sa-l creasca si sa-l educe in valorile umane….care valori? Cine a nascut acel copil? Cine i-a dat lapte de la san ca sa creasca? Cine l-a iubit de cand era numai doua celule impreunate intr-una singura? Poarta acel copil trasaturile fizice si psihice ale acestor doi „tati”? Cu cine parca ii seamana ochii, sau nasul, sau gura, sau degetele….sau, sau, sau……???? Nu cu mama si cu tatal cei adevarati, care l-au conceput din capul locului?
  A inebunit lumea oameni buni!
  Sunteti pe cont propriu fiecare, acum cand in lume pana si legea legalizeaza nebunia!!! O sa ajungi la inchisoare ca ai spus cu glas tare ca homosexualitatea este o uraciune inaintea Domnului, caci asta o spune Dumnezeu. O uraciune, asa o numeste Dumnezeu, regnul animal o recunoaste si nu se deda la ea, dar OMUL……ooo, da, omul…..
  Doamne, deschide ochii celor ce chiar vor sa vada..!!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.