S-a deghizat in pastor ca sa evadeze din inchisoare: Afla ce s-a intamplat

casa-de-detencao-ariquemesUn prizonier in varsta de 24 de ani a incercat sa evadeze din penitenciarul Ariquemes – Brazilia, insa a fost retinut de politistii de la securitate atunci cand acesta incerca sa iasa din inchisoare cu o Biblie in mana.

Detinutul a incercat sa treaca in calitate de pastor evanghelic, purtand o pereche de blugi si ochelari si cu o Biblie in mana, folosind usa de iesire a vizitatorilor.

Insa, nestiind ca va trebui sa prezinte un document la plecare, acesta a fost capturat de politisti, scrie site-ul G1. Agentii au devenit constienti de planul de evadare si au inceput sa vorbeasca cu detinutul, care este in curs de investigare pentru a se determina originea imbracamintei si a obiectelor folosite de acesta.

Anchetatorii revizuiesc toate produsele care au intrat in ziua respectiva in penitenciar. „Vom cerceta modul in care a ajuns imbracamintea in interior si cum i-a parvenit detinutului”, a spus Directorul de securitate, Eliel da Silva.

Potrivit directorului Casei de detentie Ariquemes, orice vizitator care intra in inchisoare trebuie sa prezinte un act de identitate cu fotografie valabila, necesara pentru a se verifica daca persoana care iese este aceeasi cu cea care a intrat.

Surse: acontecercristiano.net g1.globo.com 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Europa, in mocirla paganismului

Nimic nu este la voia sortii, toate se deruleaza dupa un calendar bine organizat, programat.

Peste 200.000 de oameni L-au acceptat pe Hristos in Tibet: printre acestia, 62 de calugari budisti

Munca de evanghelizare din China aduce rezultate deosebite in regiunea Tibetului. Peste 200 de mii

Închide