Isus revine! Pocaiti-va, caci imparatia cerurilor este aproape!

Isus revine! Pocaiti-va, caci imparatia cerurilor este aproape!

Isus revine1Tesaloniceni 4:16-17. “Caci Insuşi Domnul, cu un strigat, cu glasul unui arhanghel si cu trambita lui Dumnezeu, Se va pogori din cer si intai vor invia cei morti in Hristos. Apoi, noi cei vii, care vom fi ramas, vom fi rapiti toti impreuna cu ei, in nori, ca sa intampinam pe Domnul in vazduh; si astfel vom fi totdeauna cu Domnul.”

Mesajul nu este doar pentru ortodocsi, penticostali, baptisti, adventisti sau alte confesiuni , mesajul este pentru orice OM!

Isus a venit prima data pe pamant sa aducă mantuirea, sa ne ia pacatele, sa ne acorde o sansa. A doua oara va veni in calitate de Judecator. Sa ne trezim, oameni buni, sa ne impacam cu Dumnezeu cat mai e timp !

Harul lui Dumnezeu e pe sfarsite si înca mai avem timp sa-i spunem DA lui Isus, sa-i acceptam oferta de salvare vesnica.

DOMNUL DOMNILOR REVINE ÎN CURÂND. VINO, DOAMNE ISUSE!

Apocalipsa 22.12. „Iată, Eu vin curând; și răsplata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia după fapta lui.”

Ioan 14: 6-7. „Eu sunt Calea, Adevărul și Viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine. Dacă M-ați fi cunoscut pe Mine, ați fi cunoscut și pe Tatăl Meu. Și de acum încolo Îl veți cunoaște; și L-ați și văzut.”

Ioan 8:12 Isus le-a vorbit din nou si a zis: „Eu sunt Lumina lumii; cine Ma urmeaza pe Mine nu va umbla in intuneric, ci va avea lumina vietii.”

Ioan 11:25 Isus i-a zis: „Eu sunt Învierea și Viața. Cine crede în Mine, chiar daca ar fi murit, va trăi.”

Psalm 23:1-2 „Domnul este păstorul meu: nu voi duce lipsa de nimic. 2. El mă paște în pășuni verzi și mă duce la ape de odihnă.”

2 Comments

  1. Referitor:art. ” Isus revine ”
    Daca atunci cand mor”prima moarte” si sunt credincios „plec la Domnul”, ce rost mai are” prima inviere”, daca eu deja sunt la Domnul ? Poate cineva sa-mi raspunda cum este cu plecarea mortului la Domnul cand el nu a primit nemurirea-viata vesnica ca rasplata a faptului ca a fost credincios, sau cum este cu moartea a doua in iazul cu foc o vesnicie -iadul vesnic cand el nu a fost credincios si nu a primit nemurirea-viata vesnica?

  2. Pîna va veni , domnul Isus ce ce a murit in domnulVDC Iar tu, du-te*, pînă va veni sfîrşitul; tu te vei odihni**, şi te vei scula iar㺆 odată în partea ta de moştenire, la sfîrşitul zilelor“. Dan cap 12,v13
    Si in Apocalipsa cap 20 V6 Apoc 20:6
    VDC Fericiţi şi sfinţi sînt ceice au parte de întîia înviere! Asupra lor a doua moarte* n’are nicio putere; ci vor fi preoţi** ai lui Dumnezeu şi ai lui Hristos, şi† vor împărăţi cu El o mie de ani.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*